Vacatures

Get to know us !

William Meerschaut

Fay Van Kerkhoven

Elisabeth Craenen

Stephan Arts

Het DNA van Alcomotive

Onze familiaal geïnspireerde waarden

Alcomotive maakt deel uit van de Alcopa holding, en we zijn een 100% familiaal bedrijf. We delen ook dezelfde familiale waarden waarmee we vooral op lange termijn denken, namelijk: ondernemerschap, performantie en respect. Zo halen we het beste in iedereen naar boven.

5 automerken

Alcomotive is de officiële invoerder voor de merken Hyundai, Suzuki, SsangYong, Maxus en Isuzu. Met deze merken zijn we actief in 6 Europese landen.

We hebben bij Alcomotive vaak een pioniersrol opgenomen. Zo waren we de eerste Europese invoerder van het merk Hyundai in België en dat is nu ook het geval voor het merk Maxus.

6 motorfietsmerken

We zijn erg trots dat de geschiedenis van onze groep begon met tweewielers. In de jaren ‘30 startte onze oprichter zowel de productie als de distributie van iconische tweewielers zoals BSA, Zundapp, Calthorp en andere merken.

Nu, 80 jaar later, is Moteo de referentie in Europa voor gemotoriseerde tweewielers. Sinds 1980 hebben we onze perimeter uitgebreid naar Frankrijk, Zwitserland, Portugal en Nederland, waar we vandaag nog steeds actief zijn. Met onze gediversifieerde merkenportfolio met de merken Suzuki, SYM, Peugeot Scooters, Benelli en Askoll, dekken we zowat alle belangrijke motorsegmenten. Onze aanpak is er een van vertrouwen en ervaring; vertrouwen tussen Moteo en de fabrikanten die we vertegenwoordigen en tegenover onze eindklant.

Werken bij Alcomotive

De insteek van onze bedrijven is het creëren van toegevoegde waarde door relaties en service, en daarom zullen het altijd onze mensen zijn die het succes van het bedrijf maken. Alcomotive wordt gekenmerkt door het promoten van een dynamische, uitdagende en open cultuur met een persoonlijke benadering van elke medewerker. We bieden onze medewerkers een omgeving waarin initiatief en ondernemerschap sleutelprincipes zijn.

Wij geloven dat ons concurrentievoordeel bij de mensen ligt die in alle lagen van onze organisatie werkzaam zijn. Daarom bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om de competenties te ontwikkelen die we nodig hebben, zowel in hun huidige verantwoordelijkheden als met het oog op de toekomst. Een uitdagende werkomgeving in combinatie met coaching en ontwikkeling zorgt ervoor dat elk individu zijn of haar volledig potentieel kan bereiken.

Alcomotive biedt een compleet en aantrekkelijk salarispakket dat aansluit bij de ervaring van elke persoon. Een bedrijfswagen maakt bijna altijd deel uit van het aanbod, omdat we willen dat onze werknemers ambassadeurs zijn van onze merken.

Love your job

Medewerkers201-500
Sinds2017
Pierstraat 231
2550 Kontich
België
E: HR@alcomotive.com
Satenrozen 8
2550 Kontich
België
E: HR@alcomotive.com
Powered by Jobtoolz